Indian Wells: Kiki verliest spannende vierde ronde

Indian Wells: Kiki verliest spannende vierde ronde

Kiki is in de vierde ronde uitgeschakeld door de voormalige nummer 1 van de wereld, Garbine Muguruza die momenteel 20e staat. In de eerste ronde liep Kiki eigenlijk steeds een break achter maar wist vanaf een 5-3 achterstand de set toch met 7-5 te winnen. De tweede set ging in rap tempo naar De Spaanse met 6-1. In de beslissende set kwam Kiki door een break op een 2- voorsprong maar leverde de break meteen weer in. Op 5-4 voor Muguruza ging Kiki serveren om in de wedstrijd te blijven. Op 30-30 kwam door een netballetje Muguruza op matchpoint, wat ze meteen verzilverde. Morgen komt Kiki nog met Donna Vekic in actie in de dubbel.

 

4 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Wat jammer je speelde vaak zo sterk maar als Muguruza kon aanvallen dan maakte ze veel punten aan het net. Wel een veel betere partij dan verleden jaar in Sydney. Wees positiever over je spel en kwaliteiten en neem dat mee dan baan op dan had je haar zo weggevaagd. Knap dat je toch voor je slagen bleef gaan in de derde set dat had ook resultaat net als aan het eind van de eerste set.

  12 maart 2019at23:14
 • niels
  Beantwoorden

  Gewoon jammer, want je speelde wel een goede pot. Op zo’m manier verliezen is geen schande, zeker niet tegen een topper als Muguruza. Je hebt (by far) de beste seizoenstart, en alsnog weer flink wat punten. Keep on going! 🙂

  13 maart 2019at00:07
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Helaas maakte Kiki geen echte aanspraak op een overwinning. Gewoon teveel makkelijke fouten vond ik. Muguruza speelde agressief en Kiki minder, getuige de 2de set. Ik klink misschien negatief, maar ik kijk naar al haar wedstrijden en mis momenteel de Kiki die in staat is om haar servicebeurt het spel te dicteren. Volgend toernooi in Miami zal ik weer voor de tv zitten en hopen om die Kiki in actie te zien.

  13 maart 2019at00:35
 • Peter
  Beantwoorden

  Jammer! Close match! Hoop dat je toch met een goed gevoel terugkijkt! Super hoe je de eerste set er uitsleepte! En hoe je je in de derde set herpakte……

  13 maart 2019at20:49

Post a Comment