Indian Wells: Kiki wint spannende derde ronde

Indian Wells: Kiki wint spannende derde ronde

Kiki heeft zich in een spannende wedstrijd tegen de Britse Johanna Konta geplaatst voor de vierde ronde. In de eerste set kwam ze een break voor maar werd ook weer teruggebroken. In de tiebreak kregen ze allebei setpunten maar Kiki trok met 12-10 aan het langste eind. In de tweede set liep alles op service. Op 4-4 wist Kiki echter de servicegame van Konta te pakken en kon ze gaan serveren voor de wedstrijd. Ze kreeg nog een breakpoint tegen, maar wist haar derde matchpoint te verzilveren. In de vierde ronde komt ze uit tegen de Spaanse Garbine Muguruza, die Serena Williams zag opgeven.

2 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Wat een wedstrijd ik heb geen nagels meer over. Knap hoe je de tiebreak eruit sleepte met 12-10 ongelooflijk. En Konta bleef sterk spelen in de tweede set super partij echt genoten van je mentale kracht๐Ÿ’ช๐Ÿ˜€๐Ÿ˜…โ˜€๏ธ
  Succes met je dubbel morgen

  11 maart 2019at01:08
 • Pieter
  Beantwoorden

  Lekkere spannende wedstrijd Kiki.
  Het was weer ouderwets vecht tennis.
  Je oogt erg fit in de mooie tenniskleding van Fila.
  Veel succes tegen Garbine,

  11 maart 2019at10:12

Post a Comment