Indian Wells: Kiki naar de derde ronde

Indian Wells: Kiki naar de derde ronde

Kiki heeft de derde ronde in Indian Wells bereikt door een 6-4 6-1 overwinning op de Poolse Magda Linette. Kiki kwam de eerste set 5-1 voor maar leverde op 5-2 haar service in. Op 5-4 kon ze opnieuw voor de set gaan serveren en nu lukte het wel. In de tweede set kwam Kiki met een dubbele break op 3-0 maar verloor toen haar service. Daarna verloor ze geen game meer en won dus met 6-1. In de derde ronde speelt ze tegen de Britse Johanna Konta, de huidige nummer 45 van de wereld, die makkelijk (6-0 6-2) won van de als 27e geplaatste Su-Wei Hsieh. Deze wedstrijd wordt waarschijnlijk zondag gespeeld, net als de tweede ronde in het dubbelspel.

2 Comments
 • Peter
  Beantwoorden

  Lekkerrrr!

  9 maart 2019at07:46
 • Anouk
  Beantwoorden

  Goed gespeeld lekker wat rallies gespeeld en gewonnen dus mooie voorbereiding voor de volgende ronden. Succes

  9 maart 2019at20:52

Post a Comment