Indian Wells: In de dubbel naar de tweede ronde

Indian Wells: In de dubbel naar de tweede ronde

Kiki heeft met de Kroatische Donna Vekic de tweede ronde bereikt door een knappe overwinning op het als zesde geplaatste koppel Samantha Stosur / Shuai Zhang. In de eerste set kwamen ze op een 5-2 voorsprong maar hun tegenstanders wisten er toch een tiebreak uit te slepen. Die ging echter met 7-3 naar Kiki en Donna. In de tweede set kamen ze twee keer een break voor maar leverden elke keer meteen hun eigen servicegame weer in. Op een 6-5 voorsprong wisten ze echter weer te breken en zo de wedstrijd naar zich toe te halen.

Morgen speelt Kiki haar eerste wedstrijd in de single tegen de Poolse Magda Linette. Deze wedstrijd staat gepland als vierde wedstrijd na 20:00 uur (Nederlandse tijd).

No Comments

Post a Comment