Dubai: Kiki verliest tweede ronde

Dubai: Kiki verliest tweede ronde

Kiki is in de tweede ronde uitgeschakeld door de nummer 46 van de wereld, de Slowaakse Viktoria Kuzmova. Kiki brak de Slowaakse in de openingsdagen, maar werd direct teruggetrokken. Uiteindelijk ging de eerste set met 6-2 verloren. In de tweede set ging het wat beter en plaatste Kiki op 4-4 een break en serveerde de set uit. In de beslissende derde set kwam Kiki 2-4 en 0-40 achter maar wist er uiteindelijk nog een tiebreak uit te slepen. Hierin kwam ze een minibreak voor maar uiteindelijk ging de tiebreak toch met 8-6 verloren.

7 Comments
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Volkomen terechte verliespartij voor Kiki. 9 dubbele fouten en een zeer laag percentage 1e services in. Veel forehands in het net of uit geslagen. Ik zie al de wedstrijden van Kiki maar de laatste wedstrijden lopen helaas zeker niet meer soepel. De eerste sets gaan heel makkelijk verloren. Ze krijgt toch wel breakkansen die ze niet pakt. Breakkansen tegen helpt ze wel haar tegenstanders met mindere services en ballen uitslaan
  Nu maar wachten tot Indian Wells om te zien of het spel erop vooruit gaat. En zit ik weer voor de tv.

  19 februari 2019at12:00
 • Pieter
  Beantwoorden

  Helaas Kiki af en toe heb je van die dagen dat er weinig lukt.
  Hoofd leegmaken en het volgende toernooi weer fris beginnen.
  Lekker een paar dagen rust.
  Geniet er van.

  19 februari 2019at12:01
 • Anouk
  Beantwoorden

  Ontzettend jammer ik heb het niet helemaal kunnen zien alleen de tweede set. Toen ik je aanvallend zag spelen ging het gelijk een stuk beter. Kom op en op naar een volgend toernooi. Je kan het zoveel beter, als je steeds zo terug kan komen na een slechte eerste set dan zit er veel meer in.

  19 februari 2019at14:00
 • Peter
  Beantwoorden

  Uiteindelijk vette pech…..Dat Kuzmova een paar punten zoveel risico neemt en het dan allemaal goed valt…..Knap hoe Kiki terugvocht in de wedstrijd…..en ervoor bleef gaan…..take the plane…en welcome home!

  19 februari 2019at14:41
 • Jammer, maar volgens mij kan je wel een break gebruiken van alle toernooien. Nu even genieten van het zonnetje in Nederland en hopelijk sta je er weer op de US tour.

  Succes!

  19 februari 2019at14:58
 • peter
  Beantwoorden

  Kerber verliest. Kiki op 7!

  20 februari 2019at13:26
 • Rob van der Hoorn
  Beantwoorden

  Hoi Kiki,

  Blij om je agressie te zien toen je in de tie break je laatste bal in het net sloeg. Agressie overbrengen in je spel (zoals Raemon vaak zegt) dan weet ik zeker dat het in de USA helemaal goed gaat komen.

  20 februari 2019at14:24

Post a Comment