Doha: Kiki verliest kwartfinale

Doha: Kiki verliest kwartfinale

Kiki is in de kwartfinale uitgeschakeld door de Belgische nummer 21 van de wereld Elise Mertens. Kiki serveerde matig en maakte heel veel onnodige fouten, waardoor ze de wedstrijd met 6-4 en 6-3 verloor. Volgende week speelt Kiki in Dubai.

7 Comments
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Deze wedstrijd is volgens mij de slechtste performance van Kiki in 2019. Matige services 1 ace maar, slappe 2e services. Het was net alsof zij er niet bij was met haar hoofd
  En dan de unforced errors, ergens rond de 40 in 2 setjes. Ja een heel aparte wedstrijd. Een soort Valentijnsdag dipje. Ik hoop en verwacht dat het beter zal gaan in Dubai. Dan zit ik weer gewoon voor de tv.

  14 februari 2019at23:56
 • peter
  Beantwoorden

  Was Kiki wel fit?

  15 februari 2019at00:15
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Peter ik vroeg mij dat ook af, ze liep de dagen ervoor ook al een beetje te snottebellen. Maar te oordelen over hoe ze overkwam zou dat best kunnen. Maar voor een trouwe volger was het zeker wel teleurstellend.

  15 februari 2019at10:02
 • Anouk
  Beantwoorden

  Jammer volgend toernooi weer beter

  15 februari 2019at10:28
 • Peter
  Beantwoorden

  Zou graag haar eigen reflectie lezen….

  15 februari 2019at17:29
 • niels
  Beantwoorden

  Niks aan de hand, gewoon rustig doorgaan op de ingeslagen weg. Je kunt ook niet iedere week als vanzelfsprekend de finale halen. Leuk voor Mertens dat ook zij nu haar eerste grote titel binnen heeft. Uiteindelijk versloeg zij toch ook Kerber en Halep dus ’t moest gewoon zo zijn. Aankomende week valt er ook alleen maar winst te behalen, dus geen druk, gewoon lekker vrijuit spelen!

  16 februari 2019at20:16
 • Peter
  Beantwoorden

  Hoe voelt Kiki zich?

  Ze heeft een zwaar reisschema.
  Dat eist tol….gun haar ook rustmomenten…

  Het blijft ontzettend knap wat ze laat zien….

  Op nummer 4 op de lijst voor 2019…..

  17 februari 2019at09:30

Post a Comment