Doha: Winst in bizarre eerste rondepartij

Doha: Winst in bizarre eerste rondepartij

Kiki speelde in de eerste ronde tegen de Italiaanse Camila Giorgi, de nummer 28 van de wereld. Ze serveerde wat minder goed dan de laatste wedstrijden en ze werd door de Italiaanse flink onder druk gezet. De eerste set ging in no time met 6-0 naar Giorgi. In de tweede set wist Kiki op 1-1 te breken en liep uit naar 3-1. Toen leverde ze zelf haar service in maar kwam even later toch weer op een 5-3 voorsprong, maar ook deze break werd weer ingeleverd. In de noodzakelijk geworden tiebreak kwam Kiki 5-1 achter maar wist deze toch te winnen met 9-7, zodat een derde set de beslissing moest brengen. Kiki kwam 3-0 voor maar stond even later 4-3 en een break achter. Ze brak echter gelijk terug en door een love game op eigen service kwam ze 5-4 voor. Kiki liep uit naar 0-40 en benutte haar tweede matchpoint. Morgen speelt ze in de tweede ronde tegen de Spaans Carla SuArez Navarro, de nummer 26 van de wereldranglijst.

3 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Zeker een bizarre partij toch met de winst aan de haal gegaan. Hopelijk morgen een betere dag😀

  12 februari 2019at20:51
 • peter
  Beantwoorden

  Knap eruit gesleept…….

  12 februari 2019at22:09
 • Pieter
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd Kiki.
  Inderdaad een wedstrijd met veel verschillende kanten.
  Toch op karakter weer gewonnen.
  Veel succes tegen Carla.

  12 februari 2019at22:19

Post a Comment