St. Petersburg: Kiki naar de finale

St. Petersburg: Kiki naar de finale

Kiki staat morgen in de finale van het Premiertoernooi in St. Petersburg. In de halve finale speelde ze tegen de nummer 10 van de wereld, de Wit-Russische Aryna Sabalenka. Kiki wist in de openingsgame meteen de servicegame van Sabalenka te pakken en liep uit naar 2-0. Op 2-1 leverde ze haar service in, waarna alle games op service liepen en een tiebreak dus noodzakelijk werd. Kiki kwam hierin 3-1 achter maar pakte 5 punten op rij. Sabalenka kwam nog terug tot 6-5, maar toen benutte Kiki het derde setpoint met een mooie passeerslag. In de tweede set kwam Kiki op een 4-0 voorsprong maar leverde toen haar service in. Kiki liep uit naar 5-2 en in de volgende game, de langste van de wedstrijd, wist ze haar vierde matchpoint te benutten. Morgen staat ze in de finale tegenover de winnares van de wedstrijd tussen Donna Vekic  en Vera Zvonareva.

4 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Superpartij echt gaaf om te zien succes morgen

  2 februari 2019at15:08
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Krijgt ze weer een kans op een revanche voor een verliespartij dit jaar. De beurt is nu aan Vekic. Maar moet zij wel wat meer eerste services in slaan dan vandaag want Vekic kan de vele tweede services wel goed aanpakken. Dus morgen zit ik weer voor de tv te duimen voor een volgende toernooi overwinning.

  2 februari 2019at17:59
 • Peter
  Beantwoorden

  Trots!

  2 februari 2019at18:54
 • Heel veel succes vanmiddag Kiki! 💪🏻

  3 februari 2019at09:55

Post a Comment