Kiki sportvrouw 2018 van de gemeente Westland.

Kiki sportvrouw 2018 van de gemeente Westland.

Donderdag 31 januari werden in theater de Naald in Naaldwijk de Westlands sportprijzen 2018 uitgereikt. Kiki was samen met handbalster Yvette Broch en Shorttrackster Lara van Ruijven genomineerd. De gemeente Westland haalde alles uit de kast om zijn waardering voor Westlands sporters en vrijwilligers uit te spreken. Jammer genoeg was Kiki zelf niet aanwezig om de prijs uit handen van burgemeester Bouke Arends in ontvangst te nemen. Na 2013 en 2016 was het de derde keer dat Kiki tot sportvrouw van het Westland werd gekozen.

Alle winnares van de Westlandse sportprijzen

1 Comment
  • Lesley
    Beantwoorden

    Gefeliciteerd Kiki, dik verdiend deze prijs💪

    2 februari 2019at17:22

Post a Comment