St. Petersburg: Kiki naar halve finale

St. Petersburg: Kiki naar halve finale

Kiki heeft vandaag haar kwartfinalepartij gewonnen van Anastasia Pavlyuchenkova. Bij de Australian Open was de Russische in drie sets te sterk. Kiki kwam net als in Melbourne goed uit de startblokken en won de openingszet met 6-2. Maar net als in Melbourne begon Pavlyuchenkova beter in haar spel te komen en begon minder fouten te maken. In de tweede set leverde Kiki in de tweede game haar service in maar wist op 4-2 weer terug te breken. Omdat ze opnieuw haar service verloor kon Pavlyuchenokova gaan serveren voor de set, wat ook lukte. In de derde set hield Kiki haar eerste opslaggame en plaatste meteen een break. Toen was het verzet gebroken en won Kiki de derde set met 6-0. Morgen speelt Kiki om 12 uur Nederlandse tijd de halve finale tegen de Wit-Russische Aryna Sabalenka, de nummer 10 van de wereldranglijst, die als vierde geplaatst is.

2 Comments

Post a Comment