Australian Open: Kiki uitgeschakeld

Australian Open: Kiki uitgeschakeld

Kiki is er helaas niet in geslaagd de derde ronde te bereiken in Melbourne. De Russische Anastasia Pavlyuchenkova was te sterk met 3-6,6-3,6-3. Kiki begon voortvarend aan de wedstrijd en nam een 5-1 voorsprong tegen de Russin die in de eerste set veel fouten maakten. Op het eind van de eerste set ging Pavlyuchenkova beter spelen. Maar Kiki won de set toch met 6-3. Haar tegenstander kwam steeds beter in de wedstrijd, maakte veel minder fouten en begon Kiki meer onder druk te zetten en won de tweede set met 6-3. Ook de derde set liet een zelfde beeld zien en deze ging ook met 6-3 verloren.

5 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Jammer van deze wedstrijd. Je speelde de eerste set heel sterk maar ik miste je overtuiging bij gewonnen punten en ook de frustratie die je voorheen liet zien als je fouten maakte. Dat laatste is prima maar dat moet niet ten koste gaan van de vechtlust. Ga voor de ballen ook al doet het pijn als je de wedstrijd maar net verliest.

  16 januari 2019at15:54
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Anouk, helemaal mee eens. Ik miste echt de agressie in haar spel. Ze kon Pavvlyuchenkova bijna de hele wedstrijd niet onder druk zetten. Dankzij de fouten van de Russin kon zij de eerste set winnen. Toen de Russin beter ging spelen zag je dat de overtuiging ontbrak om Pavlyuchenkova onder druk te krijgen.Dat was dus ook met haar service die alle voorgaande matches dit jaar echt heel goed was, en nu niet. Maar het jaar is nog jong. Wanneer zij in St. Petersburg speelt zit ik weer voor de tv aan te moedigen zoals ik de voorgaande jaren ook deed. Dus succes in St. Petersburg.

  17 januari 2019at14:08
 • Peter
  Beantwoorden

  Ook Randolphe!

  Kiki in de top 10!
  Geweldig als dat zo blijft!

  19 januari 2019at00:27
 • Peter
  Beantwoorden

  En nog belangrijker…. als de ontspanning in haar lichaam er is… blijft….

  19 januari 2019at00:29
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Peter, persoonlijk zie ik haar als een echt top 3 speelster. Als ik haar service en slagen vergelijk met mensen als Kerber, Wozniacki en Svitolina die constant in de top 5 staan kan ik niet anders concluderen dat zij daar ook hoort te staan. En zoals je ook zegt, als de ontspanning er maar is, dan is ze echt de baas in de rally.

  24 januari 2019at11:54

Post a Comment