Australian Open: Kiki wint eerste ronde

Australian Open: Kiki wint eerste ronde

Kiki heeft vanmorgen haar eerste ronde partij tegen de Amerikaanse Alison Riske gewonnen met twee keer 6-3. In de eerste set wist Kiki de Amerikaanse nummer 56 op 2-1 te breken en kwam op eigen service niet in de problemen. In de tweede set ging het tot 3-3 gelijk op. Toen wist Kiki de service game van Riske te pakken, maar kreeg in de volgende game haar enige breakpoint van de wedstrijd tegen, dat ze  met een ace op de tweede service wist weg te werken om vervolgens de game te pakken. Een nieuw break leverde haar de wedstrijd op. Woensdag speelt ze in de tweede ronde tegen de Russische Anastasia Pavlyuchenkova, de nummer 42 van de wereldranglijst

 

 

2 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Wat een lekkere partij om mee te starten je service liep weer super zelfs geen dubbele fout de enige dubbele fout werd gewoon een ace😅 zet hem op houd je hoofd koel in de hitte☀️van de strijd🎾

  14 januari 2019at19:28
 • Pieter
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd Kiki.
  Solide partij.
  Veel succes morgen.

  15 januari 2019at08:23

Post a Comment