Sydney: Kiki verliest spannende halve finale

Sydney: Kiki verliest spannende halve finale

Kiki heeft in een spannende wedstrijd verloren van de Australische Ashleigh Barty, de nummer 15 van de wereld. In de eerste set nam Kiki een break voorsprong, maar leverde die meteen weer in. In de noodzakelijk geworden tiebreak kwam Kiki 4-1 achter, maar won die toch met 7-4. In de tweede set kwam ze een break achter en wist deze niet te repareren, wat resulteerde in een 6-4 voor Barty. In de derde set ging het op service tot 5-5. Toen verloor Kiki haar servicegame, waarna Barty de wedstrijd uitserveerde.

Kiki gaat nu naar Melbourne, waar ze in de eerste ronde van de Australian Open uitkomt tegen Alison Riske, de Amerikaanse nummer 48 van de wereld.

3 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Om 4 uur ‘s nachts de wedstrijd kijken net op tijd klaar om naar mijn werk te gaan. Goed gespeeld sterke service games volgende keer de agressie langer vasthouden dan had jij hem gepakt de eerste set was sterk en knappe turn around in de tie-break op naar AO.

  11 januari 2019 at 10:15
 • Peter
  Beantwoorden

  Spannende wedstrijd!
  Genoten van het tennis….

  Op naar Melbourne!

  11 januari 2019 at 21:23
 • Pieter
  Beantwoorden

  Jammer dat je service in de laatste set wat minder was .
  Het was een hele goeie partij van je.
  Volgende week kansen genoeg als je zo speelt.
  Veel succes in Melbourne.

  12 januari 2019 at 09:32

Post a Comment