Sydney: Kiki naar de halve finale

Sydney: Kiki naar de halve finale

Kiki heeft eenvoudig de halve finale bereikt in Sydney door een 6-2 6-2 overwinning op Yulia Putintseva uit Kazachstan. Kiki speelde een goede wedstrijd en verloor op eigen service slechts 8 punten. In de halve finale komt ze uit tegen de Australische Ashleigh Barty, de nummer 15 van de wereld.

5 Comments
 • Randolph
  Beantwoorden

  Het was een regelmatige en zuinige overwinning. Tegen Ashleigh Barty zal het heel wat anders zijn. De laatste keer in Montreal lukte het Ashleigh heel goed het spel van Kiki te ontwrichten met heel veel slice backhands. Vandaag tegen Mertens lukte dat ook al. Dus hoop dat Kiki zich daartegen zal hebben gewapend. Veel succes in de halve finale.

  10 januari 2019 at 12:56
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Mooie regelmatige overwinning. Tegen Ashleigh Barty word het wat lastiger met haar vele slice backhands. In Montreal had Kiki het ook lastig met die slice. Vandaag tegen Mertens deed Barty dat weer en had Mertens ook veel moeite mee. Morgenochtend vroeg zal ik weer lijken. Dus veel succes tegen Barty en ga voor die eerste finale van 2019.

  10 januari 2019 at 13:05
 • Peter
  Beantwoorden

  Trots!

  10 januari 2019 at 13:21
 • Ben Van Uden
  Beantwoorden

  Goed gespeeld Kiki, je was echt sterk en zo zien we dat graag! Je kan dit toernooi winnen! Een betere voorbereiding op de Australian Open kan ik niet bedenken 😉

  10 januari 2019 at 14:51
 • Lesley
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd Kiki met je overwinning! Lekker scherp gespeeld. Succes tegen Ashleigh Barty! Laat haar veel lopen en met aanvallend tennis moet het lukken om je eerste overwinning te gaan pakken tegen haar. Go for it!!💪

  10 januari 2019 at 17:41

Post a Comment