Sydney: Kiki wint eerste ronde van Pera

Sydney: Kiki wint eerste ronde van Pera

Kiki heeft de eerste ronde in Sydney gewonnen van de Amerikaanse Bernarda Pera. Ze zou eerst de Letse Sevastova treffen, maar door het afzeggen van Naomi Osaka werd ze gekoppeld aan Lucky loser Johanna Konta, die echter ook geblesseerd moest afhaken. Daardoor speelde ze tegen de nummer 69 van de wereld Pera. Kiki begon met sveren en leverde haar service in. Daarna bleef het op service lopen en Kiki wist op een 5-4 achterstand de Amerikaanse te breken. Ze hield vervolgens haar service en dor een nieuwe break wist ze de eerste set met winnen. In de tweede set ging het gelijk op en op 5-4 wist Kiki de enige break van de set te maken. In de volgende ronde speelt ze tegen de winnares van de partij tussen Carla Suarez Navarro en Garbine Muguruza.

2 Comments
 • Pieter
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd Kiki.
  Je speelde beter als tegen Vekic.
  Veel succes woensdag in de volgende ronde.

  7 januari 2019 at 13:59
 • Peter
  Beantwoorden

  Ik vond Kiki tegen Vekic beter spelen….

  Hoop dat het vertrouwen weer toeneemt….

  8 januari 2019 at 21:31

Post a Comment