Brisbane: Kiki laat Vekic ontsnappen

Brisbane: Kiki laat Vekic ontsnappen

Kiki is er niet in geslaagd de derde ronde te bereiken in Bribane. In de tweede ronde speelde ze tegen de Kroatische Dona Vekic, de nummer 34 van de wereld. In de eerste set nam Kiki een 5-3 voorsprong, maar Vekic kwam terug en won uiteindelijk de tiebreak met 7-5. In de tweede set maakte Kiki minder fouten en ze won de set met 6-1. De derde set ging gelijk op. Op 4-4. Wist Kiki te breken en kreeg op haar eigen service twee matchpoints, waarop Vekic vier hele goede punten maakte. Uiteindelijk verloor Kiki de set en de wedstrijd met 7-5

2 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Jammer van de wedstrijd maar gewoon doorgaan. In het begin van het jaar is het wedstrijd ritme dat ontbreekt. Niet boos worden op goede ballen van je tegenstander. Kom op je kan het gewoon😀💪 ( je bent ook niet de enige die al snel verliest dus kop op door naar Sydney)

  3 januari 2019 at 14:04
 • Peter
  Beantwoorden

  Echt jammer!
  Dat is incasseren….

  Go Kiki!

  3 januari 2019 at 15:35

Post a Comment