WTA finals: Kiki verliest halve finale

WTA finals: Kiki verliest halve finale

Kiki speelde in de halve finale van de WTA finals tegen de Oekraiense Elina Svitolina. Tot de wedstrijd stond het 1-1 in onderlinge ontmoetingen waarvan Kiki de laatste dit jaar in Cincinnati won. Het was een lange gelijk opgaande wedstrijd die Kiki uiteindelijk nipt verloor met 5-7 7-6 4-6. Hiermee zit het seizoen voor Kiki er op en kan Kiki terugkijken op haar beste seizoen van haar carriere waarbij ze drie titels won, waaronder haar grootste in Cincinnati, en haar hoogste positie van nummer 9 van de wereld bereikte. Kiki zal nu op vakantie gaan en een paar weken vrij zijn voordat ze zich gaat voorbereiden op het nieuwe seizoen dat start in januari.

1 Comment
 • peter
  Beantwoorden

  Kiki, dankjewel voor zoveel mooie en spannende wedstrijden!

  Een hele fijne vakantie!
  Geniet ervan!

  28 oktober 2018at20:03

Post a Comment