WTA Finals: Kiki wint openingspartij van Kerber

WTA Finals: Kiki wint openingspartij van Kerber

Bij de WTA Finals heeft Kiki haar openingswedstrijd gewonnen van de Duitse nummer 1 geplaatst Angelique Kerber. In de openingsset kon Kiki niet haar beste tennis spelen en die verloor ze na een half uur met 6-1. Ook in de tweede set kwam Kiki gelijk een break en 2-0 achter, vanaf dat moment ging Kiki echter beter spelen. Ze ging meer voor haar slagen en probeerde agressiever te spelen en dat had een positief resultaat. Ze kwam terug in de partij en wist de tweede set met 6-3 naar zich toe te trekken. In de derde set waren en breaks over en weer maar Kiki kwam met 5-4 voor en serveerde de wedstrijd vervolgens netjes op haar eerste matchpoint uit. Het was de tweede keer dat Kiki van de Duitse wist te winnen, en brengt daarmee de stand in onderlinge ontmoetingen op 2-2.

Woensdag speelt Kiki haar tweede poulewedstrijd bij de WTA finals. Ze speelt dan tegen de Amerikaanse Sloane Stephens die vandaag in de andere wedstrijd in de rode poule wist te winnen van Naomi Osaka. Kiki speelde eenmaal eerder tegen haar, een aantal jaar geleden verloor Kiki van de Amerikaanse.

4 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Wat een fantastische 2 en 3de set we vergeten de eerste gewoon ๐Ÿ˜€ zet hem op blij dat je wat moois hebt kunnen laten zien in Singapore, alweer trouwens๐Ÿ‘๐Ÿป

  22 oktober 2018at21:42
 • Randolph
  Beantwoorden

  Het agressieve spel van Kiki van 2018 loont weer de moeite. Je ziet dat de top 10 spelers er echt moeite mee hebben. Al de elfde overwinning op een top 10 speler dit jaar.

  22 oktober 2018at22:28
 • Pieter
  Beantwoorden

  Wat heb ik weer genoten van je Kiki.
  Prima die vechtlust van je.
  Ga zo door en veel succes.

  22 oktober 2018at22:32
 • Gefeliciteerd met deze overwinning Kiki. Ik vond het een hele mooie wedstrijd om te zien. Knap dat je bent blijven gaan voor je kansen, dat heeft je zeker zo ver gebracht.

  Je hoort daar echt tussen in Singapore als je de nummer 2 verslaat.

  Veel succes in de volgende ronde, ik ga weer kijken! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜Ž

  23 oktober 2018at07:31

Post a Comment