Moskou: Kiki verliest tweede rondepartij

Moskou: Kiki verliest tweede rondepartij

Kiki is er niet in geslaagd de kwartfinale in Moskou te bereiken. Kiki, die een bye had in de eerste ronde, speelde tegen de Witrussische  Aliaksandra Sasnovich. De eerste set ging toe 3-3 gelijk op, maar toen pakte Sasnovich 3 games op rij en de set. De tweede set gingmet 6-4 naar Kiki die vervolgens in de derde set met 3-0 achterkwam. Ze kwam echter terug tot 3-3 maar werd op 4-3 opnieuw gebroken, waarna  Sasnovich de wedstrijd op haar vierde matchpoint uitserveerde. Door de nederlaag plaats Kiki zich niet voor de WTA-finals in Singapore, waar ze wel als reserve naar toe zal gaan.

5 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Balen maar je bleef vechten. Toch die kant op en wie weet hoe het loopt. Volgend jaar heb je nieuwe kansen. Wees trots op wat je bereikt hebt en volgend jaar ben je misschien blij dat je niet een hele berg punten moet verdedigen aan het einde van het seizoen

  17 oktober 2018 at 17:04
 • Jammer Kiki, maar je hebt zo in ieder geval een mooi doel voor volgend jaar! En dit jaar al zoveel nieuwe hoogtepunten bereikt én als eerste geplaatst voor Zuhai.

  Knap hoor! Super trots!!

  17 oktober 2018 at 19:03
 • Kiki, je bent voor mij een TOPPER. Waar jij vandaan kwam en wat je nu heb bereikt…..grote klasse !!!

  Kijk alle wedstrijden van je en waardeer je respect naar iedereen, je mag super trots zijn op jezelf (en natuurlijk nu even zwaar balen) maar je komt ook hier zeer zeker weer sterker uit.

  Ook de momenten samen met Raemon tijdens de rustpauzes, altijd top die wisselwerking !

  Ik wens je het aller aller beste en laten we als Nederlanders trots zijn op zo een boegbeeld als jij !

  18 oktober 2018 at 00:10
 • Rob van der Hoorn
  Beantwoorden

  Kiki, ik ben vreselijk trots op je, waar jij vandaan bent gekomen en waar je nu staat ….TOP !!! Natuurlijk was dit zwaar balen en zal je erg rot voelen en had je het op eigen kracht willen halen…maar ja soms loopt het anders.
  Misschien mag je alsnog meedoen, al zal dat anders voelen.

  Be strong en maak er een mooi 2019 van, je verdiend het !

  18 oktober 2018 at 00:33
 • Niels
  Beantwoorden

  Het zat net niet mee gisteren. Vooral de eerste set. Als je service voor geen meter loopt wordt ’t al snel lastig.

  Hoe dan ook, het moest waarschijnlijk zo zijn, want nu start je veel frisser in Singapore! Je zou bijna denken dat Halep een berichtje had gestuurd naar Pliskova. Zo van ‘ik ga me afmelden, dus je hoeft niet perse te winnen deze week’.

  Al met al een geluk bij een ongeluk. Echt geweldig dat je de masters hebt gehaald. Lijkt me best raar om ineens te beseffen dat je tot de absolute wereldtop hoort nu. Gefeliciteerd en geniet vooral van de masters. En wie weet, ’t zou best leuk zijn als je die misschien wel wint.

  Go for it. Wat een geweldig seizoen! (en dan te bedenken dat er nog steeds rek in zit, je kan echt nog beter!)

  18 oktober 2018 at 14:37

Post a Comment