Linz: Kiki laat Gasparyan ontsnappen

Linz: Kiki laat Gasparyan ontsnappen

Kiki heeft in de tweede ronde in Linz verloren van de Russische Margarita Gasparyan, de nummer 137 van de wereld, die sinds een paar maanden weer terug is van een blessure. In de eerste set kwam Kiki 4-2 voor maar zag de Russische erop en erover gaan en de set met 7-5 winnen. In de tweede set leek het lek boven en Kiki won die met 6-2. In de derde set nam ze een break voorsprong,maar Gasparyan wist terug te breken en uiteindelijk won de Russische de tiebreak met 7-3. Volgende week heeft Kiki nog een kans om zich in Moskou te plaatsen voor de WTA-finals in Singapore.

5 Comments
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Helaas heeft de huidige Kiki niet de vorm en uitstaling van afgelopen zomer. Laatst tegen Siniakova en nu tegen Gasparyan speelde ze gewoon niet goed genoeg. In deze vorm zal ze de final eight zeker niet halen. Wel erg jammer.

  11 oktober 2018at23:28
  • Astrid
   Beantwoorden

   In deze vorm heeft ze ook niks te zoeken bij die finals.. Misschien wel fijn dat Zuhai (elite-toernooi) een weekje later is. Die rust heeft ze nodig.

   12 oktober 2018at01:18
 • Anouk
  Beantwoorden

  Helaas jammer, concentreer je op wat extra punten binnen te halen om je top 10 notering te versterken. Pak zoveel mogelijk rust om de laatste weken goed door te komen. Volgend jaar weer een nieuwe frisse start maken. Succes en gefeliciteerd met een super goed jaarπŸ’ͺπŸ‘πŸ™Œ

  13 oktober 2018at16:46
 • Gogogo Kiki! Heel veel succes morgen, nog 2x knallen πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»

  16 oktober 2018at20:26
 • Frank
  Beantwoorden

  Beste Kiki, ik denk dat het blauwe Cincinnati jurkje weer aan kan. De rode brengt de laatste weken geen geluk. Veel succes de komende weken!

  17 oktober 2018at16:32

Post a Comment