Beijing: gemakkelijk naar tweede ronde

Beijing: gemakkelijk naar tweede ronde

Kiki heeft in Beijing de tweede ronde bereikt. Ze won met 6-2 6-0 van de Roemeense Sorana Cirstea (57). Binnen een uur wist Kiki de wedstrijd af te maken, waardoor ze net voor 12 uur ’s avonds van de baan kon stappen. In de tweede ronde speelt Kiki tegen de Belgische Kirsten Flipkens.

2 Comments
  • Ben van Uden
    Beantwoorden

    Goed gespeeld Kiki, geconcentreerd en goed onder druk gezet! Met de vele, verrassende, uitgeschakelde geplaatste speelsters van dit weekend kan dit een heel mooi toernooi worden!

    30 september 2018at22:39
  • hoi Kiki veel sterkte met je komende wedstrijd! echt fijn voor je hoe het dit seizoen gaat, en ja ik zou het ook heel knap van je vinden als je Singapore weet te bereiken, nou nogmaals t beste! sportieve groet

    30 september 2018at22:45

Post a Comment