Wuhan: Kiki verliest tweede rondepartij

Wuhan: Kiki verliest tweede rondepartij

Kiki heeft de tweede ronde in Wuhan met 6-4 en 6-2 verloren van de Russische Anastasia Pavlyuchenkova. In de eerste set waren er breaks over en weer maar op 5-4 verloor Kiki opnieuw haar service en de set. Kiki was erg vermoeid van de voorbije dagen en in de tweede set kon ze geen vuist meer maken tegen de agressief spelende Pavlyuchenkova.

2 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Helaas na zo’n korte herstelperiode en een lange week is dit niet zo gek. Hopelijk win hè de dubbel en kun je deze week lekker wat dubbelen lijkt me meer ontspannend en kun je een beetje bijkomen voor voor volgende week. Geluk bij een ongeluk Pliskova heeft ook verloren voor nu blijft de afstand even groot. Ook wat betreft de top 10 je levert geen punten in en andere zakken wellicht nog. Succes en lekker bijkomen na je dubbel

  25 september 2018at13:12
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Helaas ook dubbel verloren. Nu maar rust en trainen om volgende week meer kans te maken op succes. Vooral rusten en energie tanken.

  25 september 2018at18:13

Post a Comment