US-Open: Winst in de tweede ronde

US-Open: Winst in de tweede ronde

Kiki heeft voor de vierde keer dit jaar de derde ronde bereikt in een grandslam toernooi. Het is ook de eerste keer dat ze on New York zo ver komt. Ze speelde tegen de Amerikaanse qualifier Francesca Di Lorenzo. Kiki leverde haar eerste servicegame in maar wist gelijk terug te breken en won de set met 6-2. Ook in de tweede set pakte ze een vroege break en won deze set met 6-1. In de derde ronde komt ze uit tegen de Tsjechische Marketa Vondrousova, de huidige nummer 103 van de wereld.

3 Comments
 • Pieter
  Beantwoorden

  Goed gespeeld Kiki.
  Weer een mijlpaal in je carrière dat je de derde ronde op de US open haalt.
  Veel succes in de derde ronde.😅👍

  30 augustus 2018 at 23:37
 • Anouk
  Beantwoorden

  Dat gaat goed zo, mooie set standen, ze leek een beetje op Giorgi qua temperament op de baan .Goed dat jij ‘cool’ bleef. Zet hem op in de dubbel. De weersvoorspelling geeft gelukkig een daling in temperatuur aan de komende dagen😅 succes

  30 augustus 2018 at 23:48
 • Peter
  Beantwoorden

  Prachtig!

  31 augustus 2018 at 07:38

Post a Comment