Montréal: Kiki wint de tweede ronde

Montréal: Kiki wint de tweede ronde

Kiki stond in de tweede ronde tegen de Tsjechische nummer negen van de wereld Karolina Pliskova. Pliskova begon te serveren en Kiki wist gelijk een break te plaatsen. Ze leverde zelf ook haar service in maar wist in de derde game opnieuw de service van de Tsjechische te breken. Toen hield Kiki haanr service en kwam op een 3-1 voorsprong. Op 4-2 plaatste ze nog een break en serveerde vervolgens de set uit. Ook de tweede set begon met 3 breaks, waarna Kiki haar service hield en nog een break plaatste en zo op een 4-1 voorsprong kwam. Toen werd ze zelf gebroken maar door een nieuwe break kon ze de wedstrijd uitserveren. In de derde ronde staat ze opnieuw tegenover een Tsjechische, namelijk de nummer 8 van de wereld Petra Kvitova.

3 Comments
 • Pieter
  Beantwoorden

  Weer een goeie wedstrijd Kiki👍
  Je zelfvertrouwen straalt er vanaf.
  Succes in de derde ronde.

  8 augustus 2018 at 23:24
 • Randolph
  Beantwoorden

  Heel sterk gespeeld. Nu ook tegen Kvitova zo spelen.

  9 augustus 2018 at 10:10
 • Anouk
  Beantwoorden

  Knap gedaan t ging nog beter dan met Wimbledon qua stand. Succes😃👍

  9 augustus 2018 at 18:45

Post a Comment