Wimbledon: Kiki uitgeschakeld in kwartfinale

Wimbledon: Kiki uitgeschakeld in kwartfinale

Kiki stond vandaag in de kwartfinale op Wimbledon tegenover de Duitse Julia Georges(13). In de eerste set ging het tot 4-3 op service. Op dat moment wist Kiki de Duitse te breaken en serveerde vervolgens de set uit om die met 6-3 te winnen. In de tweede set kwam Kiki snel een break en 1-4 achter. Ze wist de stand echter weer gelijk te trekken. Maar op 5-6 toen ze serveerde om in de set te blijven werd ze nogmaals gebroken waardoor ze de set met 5-7 verloor. In de derde set had de Duitse de overhand en die wist de Duitse met 1-6 te pakken.

Hierdoor komt er een eind aan beste Wimbledon van Kiki haar carrière. Niet eerder kwam ze voorbij de derde ronde, en slecht eenmaal eerder bereikte ze de kwartfinales op een grand slam niveau.

6 Comments
 • Peter
  Beantwoorden

  Kiki….
  Een Wimbledon om veel meer dan trots op te zijn!

  10 juli 2018 at 19:25
 • Anouk
  Beantwoorden

  Jammer maar een ontzettend goed toernooi gespeeld knap dat je de eerste set wist te winnen jullie waren zo aan elkaar gewaagd. Succes in de tweede helft van het jaar want je hebt mooie vooruitzichten met dit spel van je en de mentale vooruitgang. Geniet ook nog van wat vrije dagen

  10 juli 2018 at 19:50
 • Gorges was te sterk voor je. Maar je mag trots zijn op het toernooi dat je hebt gespeeld. 2 top tien speelsters verslagen en in de kwartfinale. Neem het positieve mee en niet het negatieve. En oh ja by the way misschien een goed idee om het dubbelspel te laten schieten vond je in de derde set er vermoeid uitzien

  10 juli 2018 at 19:57
 • Pieter
  Beantwoorden

  Geweldig toernooi gespeeld Kiki.
  Ik kreeg het idee dat je niet zo fris was als in de vorige partij.
  Misschien de volgende keer niet meer dubbelen op zo’n belangrijk toernooi.
  Die laatste dubbelspel partij was pittig en kostte veel kracht gezien je ook al een single partij had gespeeld.
  Ostapenko had zich ook teruggetrokken en oogde frisser.
  Rust maar lekker uit want dat heb je ruimschoots verdiend.

  11 juli 2018 at 10:35
 • Gerard
  Beantwoorden

  Mijn reactie is dat ik heb genoten van jou spel zowel op gravel als op gras dit jaar. Het kan alleen maar beter worden kanjer. Dank …ook mijn dank naar Reamon Sluiter. Ga je verder dit jaar nog ergens heen. Amerika? Groetjessss Gerard.👍👍👍

  15 juli 2018 at 21:29
 • niels
  Beantwoorden

  Onwijs goed gedaan Kiki. Niemand had ’t nu verwacht van je, en precies dan sta je er toch maar even. Maar ’t gaat niet eens om het resultaat, het belangrijkste is dat je er zelf plezier aan beleefd. Volgens mij lukt je dat steeds beter, en dat straal je ook uit.

  Geniet lekker van je vakantie, and who knows.

  Het zou zomaar een harstikke goed hardcourt season kunnen worden voor je. En zo niet, dan niet. Gewoon accepteren. Op dat punt heeft Raemon gewoon gelijk en houdt hij je wel met beide beentjes aan de grond.

  En toch, go for it Kiki! Als je gewoon je eigen spelletje speelt zijn er echt maar weinigen die jou kunnen verslaan als het loopt bij je. Nou, dat is toch goed joh! Wees niet zo kritisch op jezelf en doe gewoon je ding. Wij zijn allang trots op je en je hoeft totaal niks meer te bewijzen. We hopen hooguit op de verassingen die je al die jaren al steeds brengt. Met andere woorden, als je vertrouwen hebt komt het heus wel!

  17 juli 2018 at 06:14

Post a Comment