Rosmalen: Kiki knokt zich naar tweede ronde

Rosmalen: Kiki knokt zich naar tweede ronde

Kiki stond in de eerste ronde in Rosmalen, waar ze als derde geplaatst is, tegenover de verliezend finaliste van vorig jaar Natalia Vikhlyantseva (85). Kiki nam een vroege break voorsprong maar kon verschillende setpoints op de service van de Russische op 5-3 niet benutten en werd vervolgens zelf gebroken, waardoor de stand gelijk werd getrokken op 5-5. De Russische wist vervolgens nog twee games en daarmee de eerste set met 7-5 te pakken. In de tweede set ging het gelijk op tot 3-3, maar vervolgens won Kiki 3 games op rij en daarmee de set met 6-3. In de derde set leek Kiki af te gaan op een overwinning maar nadat twee matchpoints op 5-2 werden weggewerkt, kwam Vikhlyantseva ook in deze set weer terug tot 5-5. Vervolgens wist Kiki het in de tiebreak wel af te maken die ze won met 7-5.

 

In de tweede ronde speelt Kiki op donderdag tegen haar dubbelpartner van deze week, Kirsten Flipkens. Onlangs speelden ze in Nurnberg ook tegen elkaar toen wist de Belgische te winnen met 7-6 in de derde set. Woensdag komen ze nog samen in actie in het dubbelspel, dan spelen ze tegen het Nederlandse duo Arantxa Rus en Eva Wacanno.

 

1 Comment
  • Anouk
    Beantwoorden

    Wat een spannende pot ging prima als je maar aanvallend speelt goede start van je graaseizoen👍🍀

    13 juni 2018 at 11:10

Post a Comment