Rome: Kiki verliest van Sakkari

Rome: Kiki verliest van Sakkari

Kiki is in de eerste ronde in Rome uitgeschakeld door de Griekse Maria Sakkari. Vorige week in Madrid stonden ze ook in de eerste ronde tegen elkaar en won Kiki met twee keer 6-4. Kiki oogde erg vermoeid, maakte veel fouten en Sakkari begon goed aan de wedstrijd en won de eerste set met 6-2. In de tweede set maakte Kiki iets minder fouten en wist deze met 6-4 te winnen. In de de derde set kon Kiki, mede door matig te serveren, Maria Sakkari niet meer bijbenen en zo ging de derde set mat 6-3 verloren

6 Comments
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Kiki liep heel vermoeid over de baan. Heb begrepen dat ze heeft afgezegd voor Neurenberg om uitgerust aan Parijs te beginnen. Dus nu heeft ze 2 weken rust maar zakt ze naar een plek rond 23 op de ranglijst. Jammer maar ze kan de rust zo te zien zeker gebruiken. Door een paar goeie wedstrijden op Roland Garros kan ze weer de top 20 bereiken.

  15 mei 2018 at 19:19
 • Het is belangrijk om niet naar de ranking te kijken. Kiki was overduidelijk fysiek en emotioneel vermoeid van de week in Madrid. Heel goed van haar om rust te nemen zodat ze fysiek en mentaal weer fris is voor Parijs. En ook te grote klasse dat ze er toch een derde set eruit heeft weten te slepen. En ja die ranking. Ze is geplaatst voor Parijs en heeft daar geen punten te verdedigen alleen te winnen en verwacht toch wel dat ze in staat moet zijn om de tweede week te halen.

  15 mei 2018 at 19:52
 • Anouk
  Beantwoorden

  Jammer maar het lijkt mij best een zware opgave na zo’n week in Madrid er weer te staan. Rust lekker uit en probeer toch nog na te genieten van Madrid en daarna lekker fris beginnen aan het volgende toernooi.

  15 mei 2018 at 20:27
 • Pieter
  Beantwoorden

  Jammer van deze partij.
  Je was vandaag echt niet in staat om er een wedstrijd van te maken.
  Als je Neurenberg niet speelt verlies je veel plaatsen op de wereldranglijst.
  Zonde, maar het is niet anders.
  Rust maar goed uit.

  15 mei 2018 at 22:34
 • Ook Pliskova uitgeschakeld door Sakkari. Vermoeidheid speelt grote rol deze week. Even bijtanken komende tijd voor Roland Garros! Succes

  16 mei 2018 at 15:29
 • En ook denk ik wel goed om nu even niet te spelen, dan heb je volgend jaar nog beetje buffer voor de ranking! Komende periode niet heel veel punten te verdedigen, dus gewoon lekker spelen en dan maar zien 🙂

  16 mei 2018 at 16:25

Post a Comment