Madrid: Kiki bereikt finale met opnieuw top 10 winst

Madrid: Kiki bereikt finale met opnieuw top 10 winst

Kiki heeft de finale van het Premier Mandatory WTA toernooi in Madrid bereikt. Vandaag was ze in de halve finales te sterk voor de Franse nummer 7 van de wereld Carolina Garcia. Kiki wist het spel van de Francaise te ontregelen en wist haar viermaal te breaken. Op haar eigen service kwam Kiki nooit in de problemen, de Franse wist geen breakpoints af te dwingen. Door in beide sets tweemaal te breaken pakte Kiki de wedstrijd met 6-2 6-2.

Dit betekende voor Kiki haar tweede top 10 winst dit toernooi. Na overwinningen op Sakkari, Sevastova, Wozniacki, Sharapova en Garcia staat Kiki in de grootste WTA finale tot op dit moment. In die finale gaat ze spelen tegen de winnares van de andere halve finale tussen Karolina Pliskova en Petra Kvitova. De finale wordt morgen om half 7 gespeeld.

Final it is @mutuamadridopen crazy week! #foxsports #mizuno #wilsontennis

A post shared by Kiki Bertens (@kikibertens) on

7 Comments
 • niels
  Beantwoorden

  Fantastische overwinning Kiki! Ideaal dat je al eerste mocht spelen vandaag, en dan ook nog eens snel in 2 sets klaar met heel sterk spel! Je speelt je beste tennis, en dat is genieten voor de liefhebber! Superveel succes morgen, go for it!!

  11 mei 2018 at 18:14
 • Pieter
  Beantwoorden

  Weer een geweldige overwinning.
  Je hebt Garcia geen enkele kans gegeven.
  Het leek zelfs of ze bang was voor jou manier van spelen.
  Dit is gewoon genieten ,niet alleen voor jou maar ook voor je fans.
  Dit resultaat is natuurlijk schitterend en alles wat het meer wordt is mee genomen.
  Wederom veel succes in de finale.

  11 mei 2018 at 19:47
 • jan douwe
  Beantwoorden

  Gisteren avond was de sleutel, als je nu zo door blijft spelen morgen n goede kans ja echt! super gefeliciteerd met t bereiken van de finale en vooral met het vertoonde spel๐Ÿ‘

  11 mei 2018 at 20:49
 • Anouk
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd genieten en er morgen weer voor gaan meer kun je niet doen. Zet hem op en ik ga ook zeker weer kijken๐Ÿ‘๐Ÿ˜ƒโ˜€๏ธ๐Ÿ‘ het ging vandaag beter met serveren geen extra blauwe plekken op je been๐Ÿ˜…

  11 mei 2018 at 21:09
 • WOW! Wat was je geweldig! Wat speed.je rich geweldig tennis! Wat tennis betreft ben je Nederlands trots! Je kan het! Jij kan de top halen! Vertrouwen en geloof. Wij hebben het en we zien dat jij het ook hebt! Veel plezier in de finale en ga voor de winst, want je kan de kampioen van Madrid worden! Ik kan niet wachten op Roland Garros. Met dit tennis kan je zelfs Roland Garros winnen!!!

  11 mei 2018 at 22:25
 • morgen spelen tegen kvitova. Ik hoop dat je zoveel mogelijk eerste services inslaat. Elke tweede service zal door kvitova hard afgestraft worden. Ook de start wordt eigenlijk belangrijk. Je moet vanaf begin al in de wedstrijd zitten. Gebruik de spin durf hoeken te maken en vooral gebruik variatie in je spel door het gebruik van dropshot.

  11 mei 2018 at 22:48
 • Peter
  Beantwoorden

  Ge wel dig!

  Ik geniet enorm van het tennis vAn Kiki!
  Het vertrouwen dat ze uitstraalt, de rust en stabiliteit in hoe ze er staat!
  Respect!
  Voor haar begeleiders en vooral voor Kiki!

  12 mei 2018 at 09:21

Post a Comment