Charleston: Kiki naar de kwartfinale

Charleston: Kiki naar de kwartfinale

Kiki heeft door een overwinning op de Hongaarse Fanny Stollar de kwartfinale bereikt. Stollar, de huidige nummer 219 van de wereld, verraste door als qualifier in de tweede ronde te winnen van de als zesde geplaatste Johanna Konta. Kiki wist in de derde en de vijfde game een break te plaatsen en won de eerste set met 6-2. In de tweede set ging het tot 3-3 gelijk op, al kreeg Kiki in de servicegames van Stollar wel mogelijkheden. Op 3-3 wist ze echter te breaken en liep uit naar 5-3. Stollar hield haar service, zodat Kiki op 5-4 kon gaan serveren voor de wedstrijd. Ze kreeg nog een paar breakpunten tegen maar wist haar derde matchpoint te benutten.

In de kwartfinale speelt ze morgen tegen de winnares van het duel tussen Caroline García en Alizé Cornet.

4 Comments
 • Goede eerste set kiek. De tweede set was ook goed. Laatste game was je weer aan het stressen. Dat moet echt beter. Kwartfinale moet je ook kunnen winnen. Zolang je goed serveert en veel eerste services inslaat kunnen weinig mensen je verslaan op gravel.

  6 april 2018 at 00:34
 • Pieter
  Beantwoorden

  Proficiat Kiki.
  Degelijke partij met regelmatig goed tennis.
  Tegen Cornet moet het ook kunnen.
  Op naar de halve finale.
  Veel geluk.

  6 april 2018 at 06:17
 • Anouk
  Beantwoorden

  Goede wedstrijd gespeeld in de eerste set kreeg ze geen enkele kans en de tweede set bleef je sterk en werkte je ze allemaal weg vooral de belangrijkste in de laatste game😃ga zo zo door 👍

  6 april 2018 at 07:21
 • peter
  Beantwoorden

  Knap hoe je uiteindelijk de laatste game toch naar je toetrekt.

  6 april 2018 at 09:02

Post a Comment