Dubai: Kiki verliest in eerste ronde

Dubai: Kiki verliest in eerste ronde

Nadat Kiki zich terug had moeten trekken voor het toernooi in Doha vanwege ziekte, stond ze gisteren weer op de baan in Dubai. In de eerste ronde trof ze daar lucky loser Qiang Wang. Kiki kon echter nog niet haar goede spel vinden en maakte teveel fouten waardoor ze de wedstrijd met 6-3 6-0 verloor. Ook in het dubbelspel was ze niet succesvol. Samen met Demi Schuurs verloor ze met 6-1 6-0 van het vierde geplaatste koppel Hsieh en Peng. Kiki zal zich nu gaan voorbereiden op een trip naar Amerika waarin ze de grote toernooien van Indian Wells en Miami zal spelen gevolgd door het eerste graveltoernooi in Charleston.

7 Comments
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Helaas in de eerste servicebeurt van Wang was al zichtbaar dat Kiki niet in haar spel kon komen en dat veranderde ook niet meer.

  21 februari 2018 at 11:21
 • Kiki is haar ritme wat betreft serveren totaal kwijtgeraakt in vergelijking met 2016. Dit alleen kun je zien aan het feit dat ze te vaak een tweede service moet slaan of een dubbele fout slaat. Ook heeft ze geen controle soms over haar groundstrokes waardoor de ballen laag in het net vliegen of meters uitgaan. Kiki is nog maar 26 jaar als ze niet weer een jaar wil hebben zoals vorig jaar zal ze op zoek moeten naar een nieuwe coach die haar mentaal sterker kan maken en haar meer laat geloven in haarzelf. Reamon is helaas niet die persoon. Ze zou afscheid van raemon moeten nemen of raemon moet de eer aan zichzelf houden en opstappen.

  21 februari 2018 at 12:53
  • Astrid
   Beantwoorden

   Sorry hoor, maar wat is dat nou voor een opmerking MJUS? Ze is net bezig aan dit nieuwe seizoen. Heeft een uitstekende januari gedraaid. Helaas zoals heel NL griep gekregen en had nu een rotdag in Dubai en dan vindt u dat ze van alles moet veranderen. Laten we eens even rustig afwachten wat er de komende maanden gaat gebeuren. April t/m juli worden cruciaal. Laten we haar als fans toch vooral steunen, kritisch kijken doet ze zelf en haar team wel.

   22 februari 2018 at 01:22
 • hi astrid,

  Je hebt gelijk ze is net bezig maar mijn analyse is gebasseerd op vorig jaar en wat ze tot nu in haar wedstrijden heeft laten zien. En dan moet je gewoon erkennen dat als je het vergelijkt met het jaar 2016 dat het serveren gewoon erg is verslechterd. Te vaak een tweede service slaan of een dubbele fout dat had ze in 2016 niet heel erg vaak. Ook lijkt het gewoon of ze soms geen controle heeft over haar groundstrokes. En ik zou het jammer voor haar vinden als ze weer zo´n jaar heeft als vorig jaar ze is nog jong. Je ziet ook dat ze gezakt is op de wereldranglijst ze stond ooit 18 en nu net in de top 30. Ze kan veel beter en daarbij heeft ze gewoon een nieuwe coach nodig die haar inspireert en haar beter laat tennissen. Ze is onder reamon sluiter achteruit gegaan

  22 februari 2018 at 13:52
 • En een uitstekend januari. Ja de derde ronde gehaald in melbourne en voor de rest niet veel. Ik noem dat geen uitstekend januari.

  22 februari 2018 at 13:53
 • Elise
  Beantwoorden

  Het was niet best afgelopen dinsdag zowel verloren in single als dubbel. Ik heb kiki ook veel beter gezien. Maar ik vond dat ze een goeie januari heeft gehad. Voor het eerst een 3e ronde gehaald op de australian open. En ze stond fris en vrolijk op de baan. Helaas gooide de griep roet in het eten. Eerst maar afwachten wat de komende maanden gaat gebeuren en wat het gravel seizoen opleverd haar favoriete ondergrond

  23 februari 2018 at 12:10
 • Go go go Kiki, even goed herstellen nu en dan op naar de VS!!! You can do it 😎💪🏻

  25 februari 2018 at 09:44

Post a Comment