St Petersburg: kiki moet ziek opgeven

St Petersburg: kiki moet ziek opgeven

Kiki heeft de eerste ronde in St Petersburg na een set moeten opgeven. Kiki die de dagen ervoor last had van de griep, voelde zich iets beter maar na een set bleek er toch nog weinig energie in het lichaam te zitten. Hierdoor moest ze helaas na het verliezen van de eerste set tegen Vera Zvonareva de handdoek in de ring gooien. Kiki komt nu naar huis om goed uit te zieken. De planning is dat ze over twee weken het WTA toernooi in doha speelt waar ze kwalificaties moet spelen (vanwege een te late inschrijving).

 

Update: Kiki zal het toernooi van Doha overslaan, ze heeft lange tijd niet kunnen trainen omdat ze ziek was. Om zich goed op de volgende toernooien voor te bereiden laat ze het toernooi in Doha aan zich voorbij gaan.

 

 

4 Comments
 • tante thea
  Beantwoorden

  wat sneu Kiki, maar beterschap, goed uitzieken hoor!! lieve groet, t Thea

  31 januari 2018 at 23:43
 • Peter
  Beantwoorden

  Nogmaals beterschap, Kiki!

  1 februari 2018 at 18:46
 • Peter
  Beantwoorden

  Een late inschrijving waardoor ze kwalificatie moet spelen?
  Heeft ze later besloten om hier te spelen? Of is er iets misgegaan bij het inschrijven?
  Ik lees het graag.

  1 februari 2018 at 18:48
 • peter
  Beantwoorden

  Wat is er met kiki aan de hand?

  Haar spel zag er ongeconcentreerd uit.
  Waar is Raemon?

  20 februari 2018 at 15:37

Post a Comment