Australian Open: derde ronde eindstation

Australian Open: derde ronde eindstation

In de derde ronde van de Australian Open is Kiki uitgeschakeld door de Deense nummer 2 van de wereldranglijst, Caroline Wozniacki. In de eerste set kwam Kiki snel een break achter. Deze wist ze op 5-3 terug te pakken maar vervolgens verloor ze haar service waardoor ze de eerste set met 6-4 verloor. Ook in de tweede set nam de Deense gelijk een break voorsprong. Op 5-3 kreeg Kiki nog wel enkele breakkansen maar wist deze niet te benutten waardoor ze de tweede set met 6-3 verloor.

Toch kan Kiki terug kijken op een geslaagd toernooi, voor het eerst bereikte ze in Melbourne de derde ronde.

Kiki zal Australië verlaten en het eerste toernooi dat op de planning staat is St Petersburg.

5 Comments
 • Anouk
  Beantwoorden

  Ik heb echt genoten van je fantastische winners en aanvallende spel. Goed gedaan volgende keer pak je die set en krijgt ze geen matchpoints😁

  20 januari 2018 at 16:21
 • Kiki, ik Heb genoten van de wedstrijd. Super knap dat je prima mee kan komen tegen zo’n hoog geplaatste speler op zo’n grote baan. Weer een bijzondere ervaring rijker. Succes met de volgende toernooien.

  20 januari 2018 at 19:14
 • Peter
  Beantwoorden

  Topper!!!!

  20 januari 2018 at 19:25
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Je hardcourt spel tegen de toppers is echt verbetert. Tegen Muguruza vond ik je al goed. En tegen Wozniacki nog beter. Zonde van haar gezeur over de baan toen jij op 4-5 ging serveren in de eerste set. Maar zeker een nette prestatie tegen de nr. 2.

  20 januari 2018 at 20:48
 • Ik heb de wedstrijd bekeken. Ik vind jouw houding op de baan veel beter dan vorig jaar mooi om te zien dat je in dat opzicht progressie hebt gemaakt. Neem de positieve dingen van deze wedstrijd mee. Je gaf aan dat je keihard wil gaan trainen en werken aan zaken die verbeterd dienen te worden. Ik zou daarin meenemen veel trainen op constantheid van je service, return en voetenwerk. Wisselvalligheid is iets wat echt moet verdwijnen wil je je meten met de wereldtop

  20 januari 2018 at 21:07

Post a Comment