Australian Open: uitgeschakeld in dubbelspel

Australian Open: uitgeschakeld in dubbelspel

In het dubbelspel is Kiki samen met Johanna Larsson uitgeschakeld. Ze stonden met 6-4 4-1 voor tegen het koppel Kichenok/Rodionova maar konden dit niet omzetten in een zege. Ze verloren uiteindelijk met 6-4 6-7 1-6.

 

Morgen staat Kiki in de derde ronde van de singel tegenover Caroline Wozniacki. Deze wedstrijd staat als tweede avondwedstrijd in de Rod Laver Arena gepland. De avondsessie begint om 19.00 uur plaatselijke tijd (9.00 in NL) en start met een mannenwedstrijd.

2 Comments
  • peter
    Beantwoorden

    jammer…..hopelijk geen last van een blessure…

    18 januari 2018 at 19:30
  • Jammer, maar nu kun je je in ieder geval focussen op de single! Weet iemand waar deze wedstrijd later vandaag wordt uitgezonden?

    19 januari 2018 at 07:11

Post a Comment