Sydney: uitgeschakeld in tweede ronde

Sydney: uitgeschakeld in tweede ronde

In de tweede ronde van het WTA toernooi in Sydney speelde Kiki tegen de nummer 3 van de wereld, Gabine Muguruza. Kiki stond in onderlinge ontmoetingen 3-0 voor maar de laatste ontmoeting was 6 jaar geleden op weg naar haar eerste WTA titel in Fez.

Op 2-1 in de eerste set nam de Spaanse al een medische time out, toen ze terug kwam op de baan wist ze ondanks dat ze niet 100% bewoog toch uit te lopen naar een 5-1 voorsprong. Kiki wist nog even terug te komen maar op 5-3 serveerde de Spaanse de set toch uit. In de tweede set kwam Kiki weer snel een break achter. Deze wist ze later echter te repareren en uiteindelijk moest de tiebrak de beslissing geven. Hierin wist ze meerdere matchpoints weg te werken maar verloor deze uiteindelijk toch met 8-6.

Later vandaag speelden Kiki nog met Johanna Larsson in het dubbelspel. Ze namen het op tegen Lauren Davis en Lara Arruabarrena. Ze speelden niet hun sterkste spel en verloren met 7-6 2-6 10-6. Morgen vertrekt Kiki naar Melbourne waar ze aan de laatste voorbereidingen zal beginnen voor de Australian Open die volgende week maandag van start gaat.

3 Comments
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Sterke 2de set. Jammer dat de service iets minder liep in de tiebreak. Maar al met al een goede beurt tegen de nummer 3 van de wereld.

  10 januari 2018 at 09:44
 • Anouk
  Beantwoorden

  Jammer maar je hebt gevochten en mooie punten laten zien neem die positieve dingen mee en ga er volgende week voor. Kun je op je gemak voorbereidenđź‘Ť

  10 januari 2018 at 16:57
 • Peter
  Beantwoorden

  Goed spel tegen muguruza.
  Ik zie een Kiki met een houding die ik graag zie…. ik word er blij van…..

  Jammer van de dubbel….
  Johanna was niet blij met haar spel zo te zien…

  Op naar Melbourne !!

  10 januari 2018 at 21:30

Post a Comment