Sydney: In dubbelspel door naar kwartfinale

Sydney: In dubbelspel door naar kwartfinale

Vandaag speelde Johanna en Kiki hun eerste wedstrijd bij het WTA toernooi in Sydney. Ze speelden tegen Chan en Srebotnik. In de eerste set wisten ze eenmaal te breaken en hun service altijd te behouden waardoor ze deze met 6-4 wonnen. In de tweede set kwamen ze een break en 3-1 achter maar wisten terug te breaken en vervolgens op 5-5 nogmaals een break te plaatsen. Vervolgens serveerden ze het succesvol uit. Daarmee bereiken Kiki en Johanna de halve finale waarin ze zullen spelen tegen Lauren Davis en Laura Arruabarrena.

Morgenmiddag niet voor half 3 (vannacht half 5 Nederlandse tijd) speelt Kiki haar tweede ronde wedstrijd in de singel, tegen de nummer 3 van de wereld Garbine Muguruza. Later op de dag zal ze dan ook nog in actie komen in het dubbelspel.

2 Comments
 • Pieter Dirriwachter
  Beantwoorden

  Goede overwinning.
  Hou vol en op weg naar een tweede titel in het dubbelspel.

  9 januari 2018 at 13:10
 • tante thea
  Beantwoorden

  hey Kiki, mooi zo samen met Johanna, een goed team. toi, toi , toi voor de halve finale, liefs tante thea

  11 januari 2018 at 11:12

Post a Comment