Sydney: Kiki naar tweede ronde

Sydney: Kiki naar tweede ronde

In de openingsronde in Sydney stond Kiki vandaag tegenover de qualifier Katie Ahn uit Amerika. Kiki startte sterk aan de wedstrijd en nam een 4-0 voorsprong. Deze wist ze te behouden en de set met 6-2 te pakken. In de tweede set kwam ze tweemaal een break achter. Maar vanaf een 3-4 achterstand won ze drie games op rij en daarmee de wedstrijd (6-2 6-4). In de tweede ronde moet Kiki het opnemen tegen de nummer 3 van de wereld en de nummer 1 van de plaatsingslijst, Garbina Muguruza die een bye in de eerste ronde. Deze wedstrijd wordt op woensdag gespeeld.

 

Kiki speelt deze week ook in het dubbelspel. Samen met haar vaste partner Johanna Larsson speelt ze morgen in de eerste ronde tegen Hao-Ching Chan en Katarina Srebotnik.

1 Comment
  • Anouk
    Beantwoorden

    Na enkele uren uitstel eindelijk de baan op en nu mag je tegen de nmr 3 van de wereld. Supergaaf lijkt me dat. Je speelt vast op een betere baan dan in de eerste ronde. Vrijuit spelen en genieten. Succes in de dubbel morgen.

    8 januari 2018 at 13:50

Post a Comment