Singapore WTA-Finals: Naar de finale!!!

Singapore WTA-Finals: Naar de finale!!!

Kiki en Johanna hebben de finale in Singapore bereikt. In de halve finale stonden ze tegenover de Russische titelverdedigers Elena Vesnina en Ekatarina Makarova, die als tweede geplaatst zijn. In de eerste set ging het tot 3-3 gelijk op. Toen wisten ze de Russinnen te breken en wonnen de eerste set verrassend met 6-4. Ze bleven lekker agressief spelen en wisten meteen in de eerste game de service weer te breken.  Daarna liep alles op service en op een 5-3 voorsprong plaatsten ze opnieuw een break, waardoor ze morgen in de finale staan. Daarin spelen ze tegen het als vierde geplaatste koppel Timea Babos en Andrea Hlavackova die wonnen van de nummer 1 Martina Hingis en Yung-Jan Chan.

5 Comments
 • Jeroen Kranendonk
  Beantwoorden

  Dit is wat je noemt een iconische prestatie van Kiki, Johanna en begeleidingsteam! En nu lekker vrijuit, maar ook voluit de finale ingaan tegen het ijzersterke Tsjechisch/Hongaarse koppel. Echt geweldig dit. En wie weet zit er nog een stunt in, straks in de finale. You never know. Echt heel erg leuk dit!

  28 oktober 2017 at 18:39
 • Hanneke
  Beantwoorden

  ik ben ook blij!
  heb het heerlijk gevolgd en genoten. Liet er alles voor liggen!
  morgen naar de top!!!

  28 oktober 2017 at 19:08
 • Pieter
  Beantwoorden

  Verbluffend goed.
  Wat een vechtlust.
  Jullie vulden elkaar precies aan.
  Wederom van de wedstrijd genoten.
  Chapeau.
  Morgen is van alles mogelijk.
  Veel succes.

  28 oktober 2017 at 19:12
 • Anouk
  Beantwoorden

  Wat een top partij alles lukte en bij de tegenstander een stuk minder behalve die ene netbal😬 Super goed gespeeld en swing iT to win it😁

  28 oktober 2017 at 19:31
 • Fantastische wedstrijd om te kijken, naast het goede spel straalde het plezier er ook vanaf! Heel veel succes morgen, nog 1x knallen en dan op naar een welverdiende vakantie!

  Je kunt in ieder geval terug kijken op een prachtig seizoen met hele mooie hoogtepunten. Respect voor hoe je met de druk van het verdedigen van je punten bent omgegaan dit seizoen. Zet hem op morgen!!!!

  28 oktober 2017 at 20:50

Post a Comment