Beijing: naar de kwartfinale dubbel

Beijing: naar de kwartfinale dubbel

Kiki en Julia hebben de kwartfinale bereikt in Beijing. In de tweede ronde stonden ze tegenover het als achtste geplaatste Duits/Tsjechische koppel Anna-Lena Groenefeld en Kveta Peschke. In de eerste set verloren Kiki en Julia twee keer een beslissend punt en de set ging met 6-2 naar hun tegenstanders. In de tweede set kwamen ze 5-2 voor maar uiteindelijk moest een tiebreak de beslissing brengen. Die ging met 7-5 naar Kiki en Julia. In de super tiebreak kwamen ze op een 3-1 voorsprong. Op dat moment volleerde Peschke een bal op Kiki’s neus, die even tegen de vlakte ging. Na wat behandelingen op de baan kon ze gelukkig verder. Tot 5-5 ging het gelijk op, maar daarna gingen de volgende 5 punten naar Kiki en Julia. In de kwartfinale komen ze morgen uit tegen het als vierde geplaatste koppel Babos/HLavackova.

2 Comments

Post a Comment