US-Open: Verlies in de eerste ronde

US-Open: Verlies in de eerste ronde

Kiki is er helaas niet in geslaagd de tweede ronde te bereiken. In de eerste ronde stond ze tegenover de Griekse nummer 95 van de wereld Maria Sakkari. Kiki’s service liep niet echt en na twee breaks keek ze tegen een 4-0 achterstand aan. Ze wist nog terug te komen tot 5-3 maar leverde toen opnieuw haar service in. in de tweede set ging het iets beter en liep alles op service. Op 5-4 wist de Griekse weer te breken en won zo de tweede set met 6-4.

4 reacties
 • weer een slecht resultaat. De chemie tussen sluiter en bertens is uitgewerkt. Tijd om afscheid van elkaar te nemen wat een rampjaar

  28 augustus 2017 om 20:45
  • Astrid
   Beantwoorden

   Rampjaar? Sorry hoor, maar horen twee (!) titels en een kwart- én een halve finale op grote toernooien bij een rampjaar? Ik dacht het niet. Dit verlies is k*t, maar dat is alles.

   28 augustus 2017 om 21:10
   • SEBASTIAN
    Beantwoorden

    Ja helemaal mee eens. Ze kan niet alles winnen en dat hoort bij topsport. Ook met een griepje onder de leden, dus niet de ideale voorbereiding. We mogen best trots zijn op een Nederlandse speelster in de top-30 van de wereld. Dat is bijzonder knap!

    29 augustus 2017 om 00:08
 • Maar weer in de 1e ronde, apart.

  6 september 2017 om 15:49

Plaats een reactie