Bastad: Kiki door naar tweede ronde

Bastad: Kiki door naar tweede ronde

Twee dagen geleden won Kiki haar vierde WTA titel. Daarna moest ze snel naar Bastad in Zweden reizen voor het volgende toernooi. Daar stond ze vanmiddag tegenover de Duitse Carina Witthoeft (66). Kiki racete door de openingsset en won die met 6-1. Vanaf een 2-1 voorsprong in de tweede set volgden er heel veel breaks. Op 5-4 wist Kiki op haar eerste matchpoint toe te slaan en nogmaals te breaken waardoor ze deze set met 6-4 won.

In de tweede ronde speelt Kiki tegen Barbora Krejcikova, die in de eerste ronde van Annika Beck won met twee keer 6-0. Krejcikova is momenteel de nummer 138 van de wereld. Kiki stond dit jaar al een keer tegenover de Tsjechische. In de finale in Neurenberg was Kiki de sterkste.

10 reacties

Plaats een reactie