Kiki wint vierde WTA titel

Kiki wint vierde WTA titel

Kiki heeft haar vierde WTA titel op haar naam geschreven. In de finale in Gstaad won ze met 6-4 3-6 6-1 van Anett Kontaveit. In de eerste set kwam Kiki snel een dubbele break voor maar de Estse wist zich terug te knokken in de set. Op 5-4 serveerde Kiki zich echter overtuigend naar de setwinst. In de tweede set kwam Kiki snel een break achter en kwam deze niet meer te boven waardoor ze deze set met 3-6 verloor. In de beslissende derde set waren er op 2-1 nog tranen, maar ze vocht verder en pakte 4 games op rij en daarmee de wedstrijd. 

Na vorig jaar de finale verloren te hebben, wist Kiki nu wel de titel te pakken en voor de tweede keer dit jaar een titel te pakken.
Niet veel later kon Kiki weer de baan op voor de dubbelfinale. Ook deze wisten Kiki en Johanna te winnen met 6-4 3-6 10-7. Dit betekent dat Kiki voor de tweede maal zowel het enkel als dubbelspel wint, vorig jaar in N├╝rnberg deed ze dat al eerder. Het betekende de zevende WTA titel in het dubbelspel voor het duo.

11 reacties

Plaats een reactie