Wimbledon: Kiki verliest in eerste ronde

Wimbledon: Kiki verliest in eerste ronde

Kiki stond vandaag in de eerste ronde van Wimbledon tegenover de Roemeense Sorana Cirstea (63). Kiki speelde driemaal eerder tegen haar en wist nog nooit te winnen. Kiki startte goed aan de wedstrijd en bij een stand van 5-2 leek het alsof ze de eerste set gemakkelijk zou pakken. De Roemeense wist echter twee breaks te plaatsen en daarmee op gelijke hoogte te komen. Op 6-6 moest vervolgens de tiebreak de beslissing geven en die verloor Kiki met 7-4. In de tweede set ging het lang gelijk op. Op 5-5 moest Kiki na veel gamekansen toch haar servicegame inleveren en Cirstea serveerde het vervolgens wel uit. Einduitslag 7-6 7-. Hierdoor is Kiki dit jaar al snel klaar op Wimbledon. Ze komt later deze week nog wel in actie in het dubbelspel.

16 reacties

Plaats een reactie