Wimbledon: Loting

Wimbledon: Loting

Vandaag start in Londen het derde grand slam toernooi van het jaar, Wimbledon. In de eerste ronde speelt Kiki tegen Sorana Cirstea (63). Kiki speelde al driemaal eerder tegen de Roemeense en wist nog niet te winnen. Dinsdag zal Kiki haar eerste ronde op het heilige gras spelen.

 

Kiki speelt ook in het dubbelspel samen met Johanna Larsson. Ze zijn als 14e geplaatst en spelen in de eerste ronde tegen Krunic en Bondarenko.

4 reacties
 • Anouk
  Beantwoorden

  Zet hem op morgen tegen Cirstea, eens moet de eerste keer zijn dat je van haar wint dus waarom niet morgen. Succes

  3 juli 2017 om 10:14
 • Marion Wante
  Beantwoorden

  Ik speel zelf geen tennis, maar ik heb al aardig wat wedstrijden van jou gekeken en het talent spat er vanaf. Daarbij lijk je me ook nog eens sympathiek, realistisch, nuchter en recht door zee. Dus ik ben fan 😉
  Ik wens je heel veel succes morgen!!

  3 juli 2017 om 16:53
 • peter
  Beantwoorden

  Anouk….ik zeg: eens….
  Succes en plezier, Kiki!

  3 juli 2017 om 19:39
 • Succes Kiki, je kan het!!!

  3 juli 2017 om 20:44

Plaats een reactie