Rosmalen: Kiki en Demi naar finale

Rosmalen: Kiki en Demi naar finale

Kiki en Demi zijn er in geslaagd de finale te bereiken in Rosmalen. In de halve finale stonden ze tegenover de Oekraïense zusjes Kichenok. De eerste set ging gelijk op met aan beide kanten twee breaks, waarna de tiebreak met 10-8 werd gewonnen door Kiki en Demi. Ook in de tweede set kwamen ze twee keer een break voor maar leverden die ook weer in. Een nieuwe break bracht ze op een 5-4 voorsprong waarna ze de wedstrijd uitserveerden.  Morgen spelen ze om 13.00 uur de finale tegen dDominka Vibulkova en Kirsten Flipkens.

3 reacties
 • Peter
  Beantwoorden

  Goed bezig!!

  16 juni 2017 om 19:36
 • Peter
  Beantwoorden

  Titel nummer 7 in de dubbel?

  16 juni 2017 om 19:37
 • Jan douwe
  Beantwoorden

  Ik heb je al n jaar of 6 best vaak zien spelen, je gaat naar mijn mening nog steeds vooruit en ik wens je bij deze succes in je finale (ook voor demi) groet en ook super veel sterkte op wimbledon

  16 juni 2017 om 23:13

Plaats een reactie