Rosmalen: verlies in openingsronde

Rosmalen: verlies in openingsronde

In de openingsronde van het eerste grastoernooi van het seizoen in Rosmalen stond Kiki tegenover de Duitse Andrea Petkovic. De oud top 10 speelster is het laatste jaar wat afgezakt en staat nu op de 84e positie. Kiki startte sterk aan de wedstrijd en kwam 4-0 voor. Toen ging de Duitse echter beter spelen en kwam zelfs op een 4-5 voorsprong. Kiki wist vervolgens wel weer een keer haar service te behouden maar verloor uiteindelijk de eerste set in de tiebreak. In de tweede set wist Kiki terug te komen in de wedstrijd door deze met 6-2 te winnen. In de derde set bleek Petkovic echter vaster en die won de set met 2-6.

Hierdoor komt er snel een einde aan het enige WTA toernooi in Nederland in de singel. Kiki komt morgen nog wel in actie in het dubbelspel samen met Demi Schuurs.

4 reacties

Plaats een reactie