Bogota: Verlies in de kwartfinale

Bogota: Verlies in de kwartfinale

Kiki is er helaas niet in geslaagd de halve finale te bereiken. Tegen Francisca Schiavone begon ze goed met een break, maar Schiavone die de dokter en fysio op de baan riep won vervolgens zes games op rij. In de tweede set ging het meer gelijk op maar Kiki maakte te veel fouten en verloor uiteindelijk met 6-1 en 6-4.

13 reacties
 • heel jammer kiki. Zoals je zelf ook zei tegen reamon je raakte geen bal en voelde je ook heel erg slecht. Probleem voor je dat je spel wisselvallig is je slaagt er niet in om vijf of zes ballen zuiver te slaan ze vliegen alle kanten uit. Daarnaast loopt je service het hele jaar al voor geen meter. De eerste service komt bij jou er absoluut niet door. zeven dubbele fouten sloeg je. Vorig jaar sloeg je helemaal niet zoveel dubbele fouten. Je zit in de hoek waar de klappen vallen meer zit er op dit moment er niet voor je in. Tot en met roland garros zou ik zonder verwachtingen gaan tennissen. Na roland garros kun je weer met een schone lei gaan tennissen zonder druk misschien dat het dan beter gaat. Daarnaast kun je dan ook aan het verbeteren van je zwakke punten gaan werken. Veel success

  14 april 2017 om 00:57
 • en daarnaast natuurlijk werken aan het verbeteren van je service

  14 april 2017 om 01:04
 • Jammer Kiki. 😁 blijf gewoon geloven in je zelf. Je staat op zo’n mooie plek! Kom op meid.

  14 april 2017 om 03:06
 • Inderdaad heel jammer dat je nu al bent uitgeschakeld. Maar met dit spel ga je het zelfs tegen de nummer 168 van de wereld (die met een wildcard is toegelaten) niet redden.

  14 april 2017 om 07:09
 • tante thea
  Beantwoorden

  jammer kiki, maar niet opgeven en doorknokken liefs tante thea

  14 april 2017 om 08:54
 • Randolph Hunte
  Beantwoorden

  Jammer Kiki. Blijf toch echt geloven in jezelf.Steek wat trainingsuren in je service en het komt vanzelf wel goed. Want tennissen kan je wel.

  14 april 2017 om 10:25
 • De wanhopige blik van reamon bij het spel van kiki sprak boekdelen. Na roland garros 2016 heeft kiki nooit meer haar echte niveau gehaald. Teveel last van haar ranking, publiciteit en druk. Met deze vorm heeft ze niets te zoeken dit gravelseizoen. Ze zal ook haar ranking gaan verliezen en misschien is dat het beste voor haar. Na roland garros als ze geen punten meer te verdedigen heeft en ze niet meer in de aandacht en de publiciteit komt en geen druk meer voelt wellicht dat ze dan lekker vrij kan tennissen

  14 april 2017 om 11:40
 • Gerard
  Beantwoorden

  Net wat ik op twitter al typte….je maakt in iedergeval weer progressie….er komt weer spirit in….dat moet je toch weer goede hoop geven..blijf rustig…geloof in jezelf want alleen jij weet wat je kan en rest komt echt wel weer terug!! Fijn weekend….mooi pasen en groetjes van Gradje (y)

  14 april 2017 om 12:33
 • Jammer Kiki, wel fijn dat er hier heel veel mensen zijn die het beter weten, dat helpt vast – not πŸ˜•

  Ik wil je in ieder geval heel veel succes wensen met de volgende toernooien, blijf in jezelf geloven want je bent zo goed, aan de top zit het nou eenmaal dicht bij elkaar. Succes!!!!! πŸ’ͺ🏻

  18 april 2017 om 17:11
 • Dirk van der Est
  Beantwoorden

  Helaas was het niet de beste dag voor je, hoewel je twee partijen op rij moest spelen en het op grote hoogte moest doen.

  18 april 2017 om 17:15
 • Dirrie
  Beantwoorden

  Veel succes dit weekend in de FedCup Kiki! Heb er vertrouwen in dat de resultaten gaan komen dit tennisjaar! πŸ˜‰

  18 april 2017 om 19:04
 • Anouk
  Beantwoorden

  Zet hem op komende week wees trots op elke mooie bal die hebt gespeeld en vergeet de slechteπŸ˜‰ Niet alles is kommer en kwel. Hier nog een mooie quote ” a winner is a dreamer who never gives up”.

  18 april 2017 om 22:24
 • Succes straks! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻

  23 april 2017 om 09:50

Plaats een reactie