Bogota: Winst in de eerste ronde

Bogota: Winst in de eerste ronde

Kiki heeft de tweede ronde bereikt in Bogota. Ze speelde tegen de Servische nummer 126 van de wereld, Nina Stojanovic. In de eerste set hadden beide speelsters veel moeite om hun service te behouden. Kiki werd twee keer gebroken maar  de Servische leverde drie keer haar service in. Na een onderbreking door de regen kon Kiki de eerste set uiteindelijk op 5-4 uitserveren. In de tweede set brak ze in de openingsgame opnieuw, maar werd meteen weer terug gebroken. Haar service ging wel wat beter lopen, zeker in vergelijking met Stojanovic, die daarna geen game meer pakte, waardoor Kiki de wedstrijd met 6-4 en 6-1 naar zich toe trok. In de tweede ronde komt ze uit  tegen Cindy Burger, die in de eerste ronde de Duitse Tatjana Maria met 5-7, 6-3 en 6-4 opzij zette. Deze wedstrijd wordt woensdag gespeeld.

 

 


 

 

 

4 reacties
 • Peter
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd, Kiki!

  11 april 2017 om 22:49
 • Anouk
  Beantwoorden

  Fijn hoor dat rode gravel enjoy en goed gespeeld zet hem op👍😃

  12 april 2017 om 00:22
 • Michiel
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd!

  12 april 2017 om 11:13
 • Succes straks!

  12 april 2017 om 19:57

Plaats een reactie