Bogota: Loting eerste ronde

Kiki is als eerste geplaatst op het WTA-toernooi in Bogota, Colombia. In de eerste ronde komt ze uit tegen de Servische Nina Stojanovic, de nummer 126 van de wereldranglijst. Deze wedstrijd wordt dinsdag gespeeld.

4 reacties
 • Nou kiki nieuwe ronde nieuwe kansen. Je bent als eerste geplaatst hoop niet dat je daar de bibbers van krijgt. Wat je nu nodig hebt is een aantal zeges op rij zodoende bouw je ook zelfvertrouwen op. Hoop echt voor je dat je beter gaat serveren. Dit is toch een belangrijk onderdeel van je spel het zorgt ervoor dat je minder onder druk staat in je service games. Ook hoop ik voor je dat je niet zo makkelijk punten weggeeft aan je tegenstanders

  10 april 2017 om 13:12
 • Dirrie
  Beantwoorden

  Veel succes deze week in Bogota, Kiki!

  10 april 2017 om 22:50
 • Succes zo Kiki 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

  11 april 2017 om 18:50
 • Leuke wedstrijd om te kijken Kiki, helemaal na de regenpauze. Gefeliciteerd met je overwinning en succes tegen Cindy 🙃

  11 april 2017 om 22:03

Plaats een reactie