Luxemburg halve finales: Verlies in enkel, winst in dubbel

Luxemburg halve finales: Verlies in enkel, winst in dubbel

Kiki is er in het enkelspel helaas niet in geslaagd haar derde finale van fit jaar te bereiken. Ze begon goed tegen de Roemeense Monica Niculescu en nam een 3-1 voorsprong. Daarna had ze geen antwoord meer op het aparte spel van de 29-jarige nummer 50 van de wereld die voortdurend met haar slice forehand naar Kiki’s backhand ging. Uiteindelijk verloor Kiki met twee keer 6-3.

In het dubbelspel haalde Kiki met Johanna wel de finale. Ze speelden tegen de Amerikaanse Madison Brengle en de Duitse Nicola Geuer en verzekerden zich met twee keer 6-2 van de tweede finale in twee weken. In de finale staan ze tegenover het Roemeense koppel Patricia Maria Tig en Monica Niculescu. Deze wedstrijd wordt gespeeld na de finale die om 15:00 uur begint.

Hieronder wat foto’s van beide partijen van Roby Reinesch

No Comments

Post a Comment