Luxemburg: Kiki slaat zich naar halve finale

Luxemburg: Kiki slaat zich naar halve finale

In de kwartfinale tegen Denisa Allertova startte Kiki super sterk aan de wedstrijd. De Tsjechische had weinig in te brengen en na een kwartier had Kiki de eerste set al met 6-0 binnen. Na een 2-0 voorsprong in de tweede set zakte Kiki even wat weg. Maar vanaf 3-4 speelde ze weer drie sterke games en trok daarmee de tweede set naar zich toe met 6-4. Met deze overwinning bereikt Kiki de halve finale in Luxemburg. In die halve finale speelt ze tegen de winnares van de wedstrijd tussen Monica Niculescu en Caroline Wozniacki.

Vanmiddag speelt Kiki ook nog de kwartfinale in het dubbelspel met Johanna tegen Flipkens en Mertens.

Update: Kiki en Johanna hebben ook de halve finale in het dubbelspel bereikt. Na een spannende wedstrijd waren ze met 6-4 3-6 13-11 te sterk voor het Belgische duo Flipkens en Mertens. Vrijdag speelt Kiki dus twee halve finales. In de halve finale van het enkelspel speelt ze tegen Monica Niculescu die een walkover kreeg in de kwartfinale. In de halve finale van het dubbelspel spelen Johanna en Kiki tegen Madison Brengle en Nicola Geuer.

2 semis tomorrow!!:) thank you so much for the wonderful flowers! #wtaluxembourg #happy #keepongoing

A photo posted by Kiki Bertens (@kikibertens) on

2 Comments

Post a Comment